Ondernemer

Klik op de bewerken-knop om deze tekst te wijzigen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

In 1995 begon ik “voor mezelf” met het bedrijf P&A Talentontwikkeling. Hiermee begon ik op mijn pad als ondernemer én als trainer/coach. En wat hebben we al veel moois meegemaakt en boeiende trainingen/teambuildings- of leiderschapsprogramma’s uitgevoerd voor veel klanten. Zelf besloot ik binnen P&A vanaf 2019 een stap terug te doen en vanaf 2020 is het bedrijf niet meer van mij alleen. We doen het samen en vanuit de gezamenlijkheid richten we ons op het verzorgen van boeiende ontwikkelprogramma’s voor leidinggevenden, teams en organisaties. Ons motto: Ontwikkel je talent, organiseer je zwaktes.

Zo rond 2017 ontstond de wens om meer te doen met mijn creativiteit.  Spelen is de beste manier om onderzoek te doen. Dat doen kinderen, maar soms raken we dat spelen kwijt. Toch geloof ik erin dat Spelen een van de mooiste manieren van leren is. Vandaar dat ik samen met een netwerk van professionals begonnen ben met Jump Serious Games. Een bedrijf dat (voornamelijk off-line) games ontwikkelt en verhuurt en verkoopt. We hebben al veel mooie dingen gemaakt en er staat nog een hele lijst te ontwikkelen games op het programma.

Ons porfolio bestaat momenteel grotendeels uit bordspelen, coachkaarten en spelsimulaties. Meestal bedoeld om beter te leren samenwerken, leidinggeven of keuzes maken. 

Blogs

Sluit Menu